Jolie hóbortja a nős férfiak elcsábítása?

Botrány - Uma Thurman férjével szexelt Angelina?

Még javában a szép színésznő férje volt Ethan Hawke, amikor közös filmjük forgatása alatt összegabalyodott Angelina Jolie-val - állítja az egyik amerikai lap, mely szerint nem ő volt Hawke egyetlen szeretője.

2010.06.09 17:30ma.hu

Intim kapcsolatot tartott fenn egymással Angelina Jolie és Ethan Hawke, miközben a színész Uma Thurman-nel élt együtt - írta meg a szenzációs hírt a Star magazin.

Értesüléseik szerint az Életeken át című, közös thriller-ük forgatása során nézte ki magának egymást a két színész, és a munka után nem egyszer kötöttek ki egy ágyban a hotelszobában.

A Star informátora szerint azonban nem tartott sokáig a viszony, tekintve, hogy Ethan Hawke-nál egy csinos modell is képbe került. Mindezt úgy, hogy eközben még Uma Thurman férje volt...

Angelina Jolie-ról ugyanakkor nem túl hízelgően nyilatkozott a forrás, hiszen állítása szerint a színésznőnek valósággal hobbija volt a nős pasik fejének elcsavarása.

Nem Brad Pitt volt az első házas férfi - akkoriban Jennifer Aniston párja -, akivel kikezdett, de ezt még valószínűleg vele sem közölte Angelina...

Noha kapcsolatuk válságáról időről-időre felröppennek pletykák, Jolie és Pitt évek óta harmonikus kapcsolatban él, és ma már hat gyermeket nevelnek együtt. Három adoptált és ugyanennyi vér szerinti csemetéjük van.

Angelina sem lesz Hamupipőke!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.