Megnősült a szívtipró

Ethan Hawke elvette a terhes dadust

Ethan Hawke halmozza az élvezeteket: először teherbe ejtette két gyermeke dadáját, Ryan Shawhughest, aztán nem sokkal később feleségül is vette. Annyira azért szerencsére észnél volt, hogy a frigy előtt nem felejtett el házassági szerződést kötni a nincstelen bébicsősszel.

2008.07.11 12:44rtlbulvar.hu

Ethan és Ryan megismerkedésének sztorija nem újdonság hollywoodi berkekben. Pár éve Jude Law is a dadust választotta hites felesége helyett. Rossz nyelvek szerint már akkor is vibrált a levegő a gyerekpesztra és Ethan között, amikor a sztár még Uma Thurman férje volt. 

Ethan szerint azonban csak a színésznőtől való válása után egy évvel találtak egymásra Ryannel. A sors különös fintora, hogy Uma Thurman is most találta meg az "igaz" szerelmet Arpad Busson személyében. Ennél már csak az különösebb, hogy a színésznő eljegyzésére és Ethanék esküvőjére is csak pár hét különbséggel került sor. Úgy tűnik, a két egykori szerelmes gyerekes játékba fogott, melynek lényege, hogy ki házasodik meg hamarabb. Csak nehogy a közös gyerekek igyák meg a macska-egér harc levét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.