Csak a csuklyás alakokat látta...

Képek - Brutális gyilkosság szemtanúja volt Ethan Hawke!

Brutális gyilkosságnak volt szemtanúja a minap Ethan Hawke hollywoodi színész -Egy veszélyes negyedben forgatott, amikor két embert a szeme láttára lőttek le!

Ethan Hawke kislányával és kedvesével, Ryan-nel képgaléria

2010.03.09 10:45Napi Ász Online

A sztár éppen a New York-i Brooklynban forgatott, a város egyik legveszélyesebb környékén.

A stáb betért egy étterembe ebédelni, ekkor még nem sejtették, hogy perceken belül szörnyű események szemtanúi lesznek: Hawke és csapata végignézték, ahogy a szemközti fodrászüzletben két embert lelőnek.

"Nem volt vicc, igazi gyilkosságot láttunk. A székben ült az áldozat, aki után mentek, de sikerült a fodrászt is lelőniük. Meghalt az a nő is, aki a haját vágta. Szörnyű volt. Álltam ott, mintha csak egy filmben lennék, félig azt hittem, hogy ez is csak a forgatás része, de aztán jött a rendőrség, és lezárta az utcát" - nyilatkozta Hawke, aki nem is tagadta, szörnyen megrázták az események.

A színészt is kikérdezték a rendőrök, de azt mondja, nem tudott nekik segíteni, mivel arcokat nem, csak csuklyás alakokat látott.

A stáb éppen egy bűnügyi filmet forgatott, amikor bekövetkezett a tragédia.

A Brooklyn mélyén című filmben három egymást nem ismerő rendőr kerül egymástól függetlenül egy életveszélyes helyzetbe, amikor egy drogkereskedő bandát akarnak felszámolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.