Falatnyi bikini, strandruha és egyéb kellékek!

Segítünk összeállítani vízparti ruhatáradat!

Talán azt hinnéd, hogy elég egy jó bikini a strandra, ami színében és fazonjában is illik hozzád? Mi néhány tippel segítünk összeállítani praktikus vízparti ruhatáradat, hogy te legyél az egyik legdivatosabb akár a vízben szeretnél hódítani, akár a parton.

2010.08.10 11:00ma.hu

Legszívesebben az egész gardróbodat bepakolnád a bőröndbe? Vagy csak a tavaly bevált ruháidat szeretnéd magaddal vinni a nyaralásra?

Azon kívül, hogy beszerezzük a legdögösebb bikinit, nem árt felszerelkeznünk még további stílusos, praktikus, de mégis nőies kiegészítőkkel.

Bizsuk

Az öltözék kiegészítőknek talán nyáron jut a legnagyobb szerep. A bizsukkal ne spórolj, vigyél magaddal jó néhány színes gyöngysort, fülbevalót, karperecet, amelyek egyénivé teszik öltözéked.

Papucs, szandál
A lapos talpú, klasszikus strandpapucs mellett jó, ha beszerzel utcai papucsot is. Idén a telitalpú modellek a sztárok.

Kalap
Nemcsak csinos, de a perzselő napfénytől is véd a nagy karimás szalmakalap, amelyet most számos színben kínálnak.

Pólók, szoknyák
Színes pólók, lenvászon szoknyák, szellős strandruhák, bermuda és farmernadrág – ezeket semmiképpen ne hagyd ki a csomagból!

Fontos, hogy a ruhaneműket jól tudd variálni egymással, mert így kevesebb darabból praktikusan és divatosan öltözhetsz fel nyaralás közben. Érdemes rászánni az időt a válogatásra.

Vedd elő azokat a ruhadarabokat, amelyeket mindenképp szeretnél magaddal vinni, majd azokat is, amelyekről még nem döntöttél. Próbálj meg összeállítani tetőtől talpig néhány öltözéket.

Azokat a ruhaneműket válaszd be az úti kollekciódba, amelyeket több összeállításban viselhetsz. Figyelj a színek és a minták összhangjára! Részesítsd előnyben a vasalást nem igénylő modelleket!

Strandruha
Egy lenge, szexis ruhácskában biztos, hogy mindenki utánad fordul majd a parton, amikor sétálgatsz a homokban.

Napszemüveg
A kelléktáradból nem hiányozhat egy dögös napszemüveg sem és az elkerülhetetlen naptej.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.