Ők sem hagyják ki a kényelmet

Laza vászon, pöttyös és batikolt - Kellemes nyári viseletek sztármódra!

Nyáron nem kímél minket a hőség, ésszerű minél kényelmesebb és kevésbé zavaró holmikat hordani - de ilyenkor a vidámakat is szívesebben felvesszük.

Kellemes és mutatós nyári viseletek sztármódra! képgaléria

2010.08.03 13:30ma.hu

Ha nyár, akkor elő a laza, megkötős, nem szorító, vékony holmikkal! A hírességei ruhatárában is van bőven variáció rájuk.

Sienna Miller
például szívesen visel nadrágot, a megkötős, laza fehér vagy krémszínű alsó pedig kiváló a melegben. Keri Russell az egyenes vonalú fazont kedveli, az anyag és a szín azonban hasonló.

Ebben az időszakban hódítanak a vidám, színes öltözetek is. A pöttyös mindenféle színben mutatós, akárcsak Cameron Diaz felsője - ráadásul farmerhez is jól megy.

A nyári melegekben szintén kedvelt darab a vékony anyagú, laza nyakbakötős ruha, Kate Bosworth batikolt kékje igazán kellemes viselet.

A szép szőke színésznő nadrágban a répafarmert részesíti előnyben, ezt azonban azoknak lehet ajánlani, akiknek alakján valóban jól is mutat.

A változatos szabású, lenge rövid ruhákból is bőven van választék nyáron: Nicole Richie a visszafogottabb, sötétebb színek kedvelője, Eva Longoria azonban szívesen vesz fel virító darabokat.

A nyár nagy slágeri ilyenkor a csinos ruhákhoz a szandálok, kisebb vagy nagyobb sarokkal és a telitalpú papucs vagy szandál.

A klasszikus magassarkú mezítlábasan nem mutat valami jól - ezért azt inkább hűvösebb napokra tartogassuk.

Válságálló a divat Romániában

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.