Sportolás közben is szexisen?

Tippek az ápolt és harmonikus külsőhöz mozgás közben

Ha úgy érezzük nem vagyunk elég szépek és szexisek, akkor ez az érzés rányomja a bélyegét az egész napunkra. Ha nyúzottan fogunk hozzá az edzéshez, az önbizalmunk és erőnlétünk is kisebb. A fittséghez és jó közérzethez elengedhetetlen az ápolt és harmonikus külső.

2010.08.03 14:50ma.hu

Ápoltság a vízben, strandon

Ha a fürdés a lételemed, biztosan kíváncsi vagy rá, milyen a szép, egészséges és sportos arcfestés a medencében. A legfontosabb szabály, hogy törekedj a minimális festékre, és vízálló szemceruzákat, könnyű korrektorokat, színezett hidratálókat, gyümölcsös ajakfényeket használj a lubickoláshoz.

Válassz olyan vitalizáló krémeket és testápolókat, melyekben sok fényvédő alkotóelem található. Hogy a napfényben is megmaradjon a smink A napfényben mindenképpen óvakodj a káros sugaraktól!

Használj olyan báziskrémeket, melyek fokozzák a smink tartósságát, ezeket arctisztítást követően, sminkelés előtt kell felkenned. A krémes állagú szemfestékek jobban tűrik a meleget, mint gondolnád, és nem állnak össze csomóssá még a legnagyobb kánikulában sem.

A napozáshoz keress bronzosító, ásványi alapanyagú púdereket, melyek ápolják is a bőrt.

Csinosan és szexisen az edzőteremben

Bátran nyúlj a speciális kozmetikai szerekhez az edzőteremben is, hisz nem tudhatod mikor toppan be egy jó pasi! Ha a minőségi edzőruha és a kényelmes cipő már megvan, már csak az arc van hátra.

Természetes, hogy az erős fizikai terhelés következtében izzadni fogsz, de kivédheted megbízható izzadásgátlókkal és garantáltan vízálló termékekkel! Ne tündökölj talpig sminkben az evezőpadon, ám a dús pillákról, a kacér tekintetekről hajtás közben sem kell lemondanod!

A szilikonos alapozók és szemhéjpúderek sokkal tartósabba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.