Dupláját szedte fel a leadott kilóknak

Képekben: Kevin Federline brutálisan visszahízott!

Valaha karcsú volt és bomlottak érte a nők, ma elhízott, és a legnagyobb jóindulattal sem lehet vonzónak nevezni. Kevin Federline év eleji fogyása csak átmenetinek tűnik.

Huh! Nagyon meghízott Britney exférje, Kevin Federline! képgaléria

2010.07.28 16:33ma.hu

Az egykori táncos, Britney Spears híres exférje ma már csak árnyéka önmagának.

Bár korábban aktívan sportolt és a színpadi tánc is meglátszott a testén, manapság inkább csak egy nagy adag zsírpacnira emlékeztet, ha kilép az utcára.

Pedig év elején még egy fogyókúrás valósághowba is benevezett, ahol egyébként Shar Jackson és a rapper Bobby Brown is versenybe szállt.

... fél évvel később pedig ilyen lett! (Fotó: People)

A súlyos elhízás Kevin Federline elmondása szerint akkor kezdődött, amikor Britney Spears-szel szakítottak, és ő súlyos depresszióba esett.

Februárban azonban úgy döntött, igent mond a vh1 zenei csatorna felkérésére és részt vesz a Celebrity Fit Club című valóságshowban, ahol kamerák előtt kísérik figyelemmel a részt vevő sztárok fogyását.

A show végére – amely összesen 2 hónapon keresztül tartott - a 105 kilóból mintegy 15 kilónyi súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia.

Akkor a kamerák előtt azt mondta: „Soha nem fogom engedni, hogy visszajöjjenek [a kilók]!” A jelek szerint azonban mégiscsak visszatértek, ráadásul kamatostól.

Pedig a showban megtanították a sztárokat arra, hogy mit kell az életmódjukon megváltoztatni, ha az elért eredményt meg is szeretnék tartani.

Kevin korábban elárulta, hogy mindig eszik, amikor valami lelki stressz éri. Vajon most mi miatt emészti – az ételeket?

Kevin Federline veszélyben van?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.