Nemcsak a jó génektől szép a sztár arca

Courteney Cox a botoxtól gyönyörű

Megdöbbentő őszinteséggel beszélt a botoxról az ismert színésznő, akinek arca az injekciók ellenére is megőrizte természetességét!

Courteney Cox és David Arquette a januári Golden Globe-on képgaléria

2010.07.26 16:39Siccpasik / Cosmo

Hollywoodban még mindig nem divat beismerni, ha valaki egy ügyes plasztikai sebésznek, vagy a botoxinjekció hatásának köszönheti ránctalan arcbőrét. Courteney Cox viszont úgy döntött, felhagy a már-már kötelező „jó géneket örököltem, és egészségesen élek” szöveggel, és az egyik neves magazinnak bevallotta, hogy ő bizony botoxol.

Fotó: askmen.com

A Jóbarátok Monicája szerint más dolog szépen megöregedni, és megint más, ha valaki szeretné ezt a folyamatot egy kicsit lelassítani.

Néha botoxolok, bár a többséghez mérten nagyon ritkán. Egyszer túlzásba is vittem, és úgy éreztem magam, mintha csapdába estem volna a saját testemben.” – árulta el a színésznő.

Courteney szerint a botox használatában tehát a mértékletesség a lényeg, párkapcsolatában viszont egészen másra esküszik: a fent említett magazinnak azt is elmondta, hogy férjével, David Arquette-tel azért olyan boldogok, mert rengeteg munkájuk miatt időről időre megküzdenek a kapcsolatukért és egymásért.

Courteney Cox megint kegyetlen

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.