Hallgatni, vagy nézni jobb?

Fergie bikiniben is csábító

Igazán forró hangulatot teremtett mexikói nyaralása során Fergie, amikor egy szexis bikiniben próbálta süttetni a hátát. Vele nyaraló kedvesét minden bizonnyal most férfiak ezrei nézik irigykedve!

Szexi fotók a bikinis Fergie-ről! képgaléria

2010.07.16 19:04ma.hu

Kell-e kommentálni az alábbi képeket? A Black Eyed Peas énekesnője - aki egyébként a legújabb hírek szerint végleg önálló karriert szeretne építeni és elhagyja az együttest - kedvesével Mexikóban nyaralt, amikor ezek a fotók készültek róla.

A szexi bikiniben Fergie igazán harmonizált a környezettel, de vajon illik-e ebben a kánikulában ilyen falatnyi ruciban forrósítani a hangulatot?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.