Josh Duhamel tagadja az affért...

Fotók - Maga alatt van Fergie: egy év után válik?

Kellemetlen napokon van túl a Black Eyed Peas csinos énekesnője - Fergie férjét, Josh Duhamel-t beárulta egy sztriptíztáncosnő, miszerint a színész megcsalta vele a nejét. Fergie kétségbe van esve.

De szép pár! - Fergie és Josh Duhamel képgaléria

2009.11.04 17:30ma.hu

Lehet, hogy máris válik a tűzről pattant énekesnő? Fergie egy éve ment feleségül Josh Duhamel-hez, akivel ekkor már több éve együtt járt.

Minden tökéletesnek tűnt, egészen pár nappal ezelőttig. Ekkor ugyanis feltűnt a színen egy sztriptíztáncosnő, aki a National Enquirer című lapnak állította: Fergie-t megcsalta a férje.

Vajon együtt marad a sztárpár?

Elmondása szerint a legújabb filmje forgatásán Georgiában tartózkodó Duhamel egyik este szórakozni ment a Tattletale bárba, ahol az említett hölgy is táncolt, és miután többször megnézte erotikus produkcióját, felszedte őt.

A szépség azt is részletezte, hogy Josh egyáltalán nem fogta vissza magát és remek éjszakát töltöttek együtt. Nem tűnt úgy, mintha zavarná, hogy van felesége...

A Chicago Sun Times-nak most nyilatkozott Fergie egyik közeli barátja, aki nem tagadta, az énekesnőt igencsak megviselték a történtek.

Josh Duhamel szóvivője közben tagadta, hogy a színész félrelépett volna. Elmondása szerint nem először fordul elő, hogy egy táncosnőt lefizetnek egy-egy szaftos sztoriért cserébe.

A Black Eyed Peas sztárja egyelőre nem tudja, mit tegyen a párjával.

Márcsak azért sem, mert amikor megismerte Josh-t, tisztában volt a nőfaló mivoltával, másrészt pedig tudja, hogy ők mindketten ismert emberek, akiket könnyebb kikezdeni.

Egy biztos, Fergie komolyan gondolkodóba esett. Drasztikus esetben ki is dobhatja hűtlenkedő férjét...

Saját illattal nyomul Fergie!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.