Lebukott a hercegnő, most mentegetőzik...

"Ittas voltam és nyomorúságos" - magyarázkodott Fergie Oprah előtt

Ittas állapotára és nyomorúságos helyzetére hivatkozva mentegetőzött Oprah Winfrey műsorában Sarah Ferguson yorki hercegnő amiatt a nemrég nyilvánosságra került videofelvétel miatt, amelyen félmillió fontot kér egy üzletembertől azért, hogy találkozót szervezzen neki volt férjével, András herceggel és használja befolyásos kapcsolatait.

2010.06.02 13:30MTI

"Tudom, hogy ittam és nem álltam a helyzet magaslatán" - nyilatkozta Sarah Ferguson az Oprah Winfrey Show Los Angeles-i felvételén.

Elmondta, hogy még csak meg sem nézte rendesen a felvételt, ugyanis éppen egyik repülőtérről a másikra tartott, amikor kirobbant a botrány. "Még nem néztem szembe az ördöggel. Nyomorúságos helyzetben voltam akkor" - magyarázkodott a műsor hétfőn közzétett felvételein.

Fotó: George Burns - Harpo, Inc.

A videót a News of the World honlapján tették közzé, a brit vasárnapi bulvárlap hozta létre a találkozót Ferguson és egy magát üzletembernek álcázó riportere között.

A videón az 50 éves yorki hercegnő 40 ezer dollár (9 millió forint) készpénzt és további 500 ezer font (165 millió forint) összegű átutalást kér azért, hogy összehozza az üzletembert András herceggel.

A történet meglehetősen kínosan érinti Fergusont, akinek szóvivője, Kate Waddington megerősítette, hogy a felvétel hiteles volt.

Ferguson 1986-ban lett András hercegnek, II. Erzsébet királynő második fiúgyermekének és egyben a brit trón sorrendben negyedik várományosának a felesége. Két gyermekük van, 1996-ban váltak el egymástól.

András herceg brit külkereskedelmi jószolgálatokat lát el, és a lap szerint nem tudott semmit volt neje és a lap munkatársának találkozójáról.

A hercegnő gyermekkönyveket írt, televíziós dokumentumfilmeket forgatott és elvállalta a túlsúlyosságukkal küzdők tanácsadó cégének szóvivőségét.

Ferguson és Oprah Winfrey beszélgetése kedden kerül adásba. A show az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb napközben futó beszélgetős műsor az Egyesült Államokban.

A több mint 215 amerikai televízió állomáson sugárzott műsort világszerte mintegy 144 ország is veszi át.

Tudja meg a részleteket: botrányos videó a hercegnőről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.