Tévés műsort akar Fergie Amerikában

"Ki akarok menni" - Utcára készül a york-i hercegnő!

Sarah Ferguson yorki hercegnő bejelentette, hogy saját televíziós műsort akar vezetni Amerikában.

2010.04.22 13:30MTI

A Fergie-ként emlegetett hercegnő korábban már betársult házigazdaként az ABC tévécsatorna The View című műsorába és a CNN-en is szerepelt Larry King oldalán, az NBC Today című programja pedig különleges tudósítóként számít rá.

Sarah Ferguson és András herceg egykor

Most azonban egy olyan műsoron töri a fejét, amelyben az amerikai utcákat járja - mondta el egy promóciós teadélután keretében, amelyen Az ifjú Viktória királynő című film producereként a történelmi dráma Blu-ray- és DVD-megjelenésének csinált hírverést.

"A műsor arról szólna, hogy bejárom Amerikát. Ki akarok menni és megnézni, mi a helyzet, aztán a közönség próbára tehet" - fejtette ki a hercegnő, aki élete megmentőiként tekint az amerikaiakra.

Mint emlékeztetett: amikor 1996-ban elvált Erzsébet királynő fiától, András hercegtől, a britek eltaszították, Amerikában azonban tárt karokkal fogadták, és adtak neki még egy esélyt.

"Olyan rettenetes sajtóm volt, hogy azt nehéz volt túlélni. Nincs házam, de itt élek. Én vagyok az első számú rajongó, szeretem az amerikaiakat" -
mondta. További produceri munkáiról szólva elmesélte, hogy egy Viktória királynő férjéről, Albert hercegről szóló filmen gondolkodik és televíziós sorozatot is szeretne az uralkodói pár kilenc gyermekéről.

Egyúttal mindenkit arra kért, ne nyúlják le az említett ötleteit. Fergusont egyébként közel két évtizede foglalkoztatta Viktória királynő fiatalságának megfilmesítése.

Mint mondta, csakis Nagy-Britanniában és történelmileg minél hitelesebben akarta megvalósítani.

Producerként az volt a stratégiája, hogy a munkát a legjobb kezekbe adta, és ő nem ártotta bele magát a dolgukba, csak ha segíteni tudta őket - árulta el.

Tízezer fontért pezsgőzött András herceg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.