"Ilyen jó szeretőt még nem láttam!"

Képek - Durva! Fergie férje félrekefélt egy sztriptíztáncossal?

Óriási botrányra számíthat Josh Duhamel, ha kiderül, igazat mond a sztriptíztáncosnő, aki nem kevesebbet állít, minthogy vele csalta meg Fergie-t a színész...

Szép pár: Fergie és Josh Duhamel képgaléria

2009.10.30 13:30ma.hu

Kitálalt a National Enquirer című lapnak egy sztriptíztáncosnő, aki azt állítja: intim kapcsolatba került Josh Duhamel-lel, a Black Eyed Peas énekesnőjének férjével, és szaftos részleteket árul el a közös éjszakájukról.

A leányzó a Delilah álnevet viseli, ezen a néven lép fel a szórakozóhelyeken.

Persze nem ez lenne az első eset, hogy egy ismeretlenségből előlépő hölgyemény titkos szexről fecseg egy világsztárral.

Esküvői idill: Fergie és Josh

Ám sajnos úgy hírlik, a valójában Nicole névre hallgató táncosnő állításait többen is meg tudják erősíteni és még hazugságvizsgálóval is ellenőrizték, amint mond.

Elmesélte, hogy egy Georgia-i sztriptízbárban történt az eset, Duhamel ugyanis október első napjaiban a városban forgatott.

A színész állítólag Delilah több fellépését is megnézte, és ezután hívta meg őt a hotelszobájába. Nem az eredeti nevén mutatkozott be, és azt mondta, egy pornófilmet forgat a városban...

A hölgy azt sem rejtette véka alá, hogy Josh Duhamel rendkívül jól teljesített az ágyban!

Elmondása szerint egyáltalán nem zavarta a tény, hogy már közel egy éve az imsert énekesnő, Fergie a felesége....

A páros januárban kötötte össze hivatalosan is az életét.

Milyen Fergie illata?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.