Peren kívüli egyezség lehet a háttérben

Törölték Steven Seagal zaklatási ügyét

Törölték a Steven Seagal ellen szexuális zaklatás miatt benyújtott keresetet, amelyben korábbi asszisztense egymillió dollárra (218 millió forintra) perelte a sztárt.

2010.07.15 17:53MTI

Kayden Nguyen a Los Angeles-i bírósághoz intézett beadványában azzal vádolta meg a színészt, hogy akarata ellenére sem engedte távozni louisianai otthonából, és ismételten simogatta.

Az akciósztár tagadta a vádakat, de az ügy miatt fel kellett függeszteni a Steven Seagal Lawman című reality sorozat forgatását.

A kereset törlésének okát egyelőre nem lehet tudni. Seagal ügyvédei egy ideje azon munkálkodtak, hogy peren kívüli egyezséget kössenek a nővel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.