Újabb két hölgy vádolja a színészt

Hány nőt tekintett szexjátéknak Steven Seagal?

Két újabb nő vádolja Steven Seagalt szexuális zaklatással, akiket eredetileg asszisztensi munkára vett fel a színész - A nők nem kívánják nyilvánosság elé tárni a személyazonosságukat, de mindketten bírósági esküt tettek, hogy nem hagyják bosszulatlanul az őket ért sérelmeket és segítenek Kayden Nguyennek.

2010.04.24 11:35Napi Ász Online

Kayden Nguyen beperelte Steven Seagal-t nemi erőszak és szexuális zaklatás vádjával, azt állítva, hogy a férfi szexjátéknak használta őt.

A most felbukkant két nő közül az egyik elmondta, Seagal a melleit markolászta és közben azt mondta, csak doktorosdit játszik és a tüdejét vizsgálja.

Kayden Nguyen vádolta meg először a sztárt

A másik elmondása szerint Seagal a nadrágjába nyúlkált, mondván, csak meg akarja érinteni. Mindkét nő kilépett, miután kiderült, Seagal valójában milyen szolgáltatásokat is vár tőlük.

Seagal ügyvédje továbbra is abszurdnak tartja a vádakat, szerinte védence soha nem is találkozott ezekkel a nőkkel, a munkaügyi papírjai szerint sem dolgoztak nála soha.

Ettől függetlenül Steven Seagal készülő valóságshowját az érintett tévécsatorna azonnal lefújta, különösen, mert bizonyos hírek szerint az egyik bántalmazott nő nem más, mint Ray Charles unokája.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.