Már öten állítják, hogy megerőszakolta őket

Steven Seagal több alkalmazottját is megerőszakolta?

Steven Seagal szexbotránya egyre komolyabb fordulatokat vesz. Mint arról korábban is beszámoltunk, Seagalt feljelentette egy volt alkalmazottja, szexuális erőszakkal vádolva őt.

2010.04.17 18:51Napi Ász Online

A 23 éves Kayden Nguyen ügyvédje szerint nem csak ezért lesz félnivalója a színésznek, mert bizonyítéka van rá, hogy Seagal több korábbi alkalmazottja is ki volt téve a színész szexuális zaklatásainak. Állítólag több korábbi szobalányát is megkeresték, és sokuktól írásos nyilatkozatot is kaptak, néhányan még eskü alatt is hajlandóak vallani, hogy Seagal bántalmazta és szexuálisan megalázta őket.

Bár Seagal ügyvédje nevetségesnek nevezte Nguyen vádjait és közölte, bármi áron harcba szállnak Seagal igazáért, Nguyen ügyvédje így válaszolt neki egy e-mailben: „Tisztelt Uram! Két dolgot mondanék el. Egy, a fenyegetései nem ijesztenek meg, ne is próbálkozzon. Kettő, Miss Nguyenen kívül öt nő is felhívott tegnap, ugyanezzel a váddal. Ennek tudatában védelmezze Mr. Seagalt.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.