Johnny Deppet szemelte ki önmagának

Ozzy a saját anyja lenne

Hónapok óta tudni lehet, hogy Johnny Deppet szemelte ki önmaga ábrázolására Ozzy Osbourne, de most azzal az ötlettel állt elő, hogy ő is játszana a filmben - a saját anyját formálná meg. Arról nem szól a fáma, hogy ha mindenképp kamera elé áll, miért nem magát alakítja.

2010.07.12 18:47ma.hu

"Nem igazán szeretnék szerepelni [a filmben - a szerk.], legalábbis remélem, nem fogok. Bár egy cameo-szerepet nem bánnék, az még szórakoztató is lehet. Eljátszhatnám az anyám, vagy Lemmy-t a Motorheadből!" - nyilatkozta a minap a Black Sabbath frontembere, amikor a készülő önéletrajzi filmje került szóba.

Az "Én, Ozzy" című könyv filmes változatának főszerepére már több hónapja Johnny Depp nevét rebesgetik, de egészen idáig úgy nézett ki, maga Ozzy nem tűnik fel a filmben. Most mégis mintha meggondolta volna magát, mert egy "szokatlan cameo-szerepben" elképzelhetőnek tartja, hogy feltűnne a vásznon. A cameo olyan rövid epizódszerep, amelynek során a filmben egy jellemzően híres szereplőt egy másik színész formál meg, esetleg a személye kapcsolódási pont vagy utalás lehet egy másik eseményre - így tehát tökéletesen érthető, ha Ozzy úgy gondolja, akár a saját anyját, vagy zenésztársát személyesíthetné meg.

Arra, hogy miért Johnny Deppre bízná saját élete eljátszását, a 61 éves rocker azt felelte: "Johnny Depp jóképűbb nálam, de tökéletesen ábrázolna engem a filmben."

Azt is hozzátette, a feleségét Carey Mulligan játszhatná el tökéletesen.

A 40 éve zenészpályán mozgó rocker egyébként októberben egy turnésorozat keretén belül várhatóan fellép Budapesten, bár nem ez az első magyarországi tervezett fellépése. A jelenlegi műsorral már korábban is készült hazánkba látogatni, de valami mindig közbejött, így a rajongók csak akkor nyugodhatnak meg végleg, ha már lezajlott a koncert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.