"Orvostudományi csoda vagyok"

Ozzy Osbourne a tudománynak adná testét

A Black Sabbath egykori énekese, a legendás rocker, aki talán a rekordot tartja a hozzá fűződő őrült sztorik számában, új harcnak kötelezte el magát.

2010.06.08 18:47http://siccpasik.hu

Ozzy kijelentette, halála után a testét a tudománynak akarja adatni, mivel meggyőződése, orvosi csodaszámba megy, hogy ötven évnyi intenzív bulizós életmód után nemhogy még mindig életben van, hanem még jól is érzi magát. 61 éves korában még mindig tele van energiával, és meggyőződése, sokat lehetne tanulni a testéből.

Akárhogy is nézzük, orvostudományi csoda vagyok – mondta. – Más legfeljebb pár évig bírja ilyen kemény partizással, én negyven évet kihúztam. Egy időben reggelire négy üveg konyakot ittam, ha magamhoz tértem, dolgoztam, egyébként meg a delírium kegyes mámorában bambultam magam elé. Nem is értem, hogy élhettem túl. Pláne, hogy én vagyok a világ legjobb hipochondere. Amióta Google van, reszkessen tőlem a világ, bármely képzelt tünetemet meg tudom magyarázni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.