Zilált és pucér az énekesnő...

Kínos fotó - Gyanús fehér folt: szexkép került elő Kesháról?

Meglehetősen ciki fotó kering a világhálón a népszerű énekesnőről - A szőke Kesha egy ágyon fekve pucér melleit markolja, és félreérthetetlen folyadék fut végig a testén.

Nézze meg a szexis Kesha izgató képeit! képgaléria

2010.07.09 10:30ma.hu - Fotó: egotastic.com

Lehet, nem egy ilyen fotóval kellene bizonygatnia a szőke tinisztárnak, hogy ő bizony már nem olyan kislány.

Kompromittáló fénykép került elő az énekesnőről, melyen Kesha külseje nemcsak szemmel láthatóan zilált - mintha csak egy kiadós ágytorna után fotózták volna -, hanem egyéb jelei is vannak annak, hogy a felvétel szex után készült.

Kesha az ágyon fekve látható, kócos, félmeztelen, pucér kebleit kezével takargatja, és a mellkasán gyanús, fehér folyadék látszik.

Úgy tűnik, az énekesnőt a kínos fotók tekintetében mostanában nem kerüli el a balszerencse.

Nemrég Perez Hilton amerikai blogger oldalán tűnt fel egy kép, melyen Kesha 10 évesen tekinthető meg.

A blogger nyilván azt akarta érzékeltetni, miből lesz a cserebogár - a régi, fekete-fehér felvételből ugyanis minden gondolható, csak az nem, hogy a hölgyemény egy napon szemrevaló bombázó lesz: csúnyácska, arca ijedt, haja piszkos és zsíros, ráadásul dundi.

A 23 éves sztár ma már kínosan ügyel tip-top megjelenésére. Nyilván a "szexképnek" nem örül túlságosan...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.