Nem szép látvány a plasztikázott sztár

Kínos fotók - Nem kéne erőltetni: bikiniben lazított az "elrontott" Tara Reid

Félresikerült mellműtétje és zsírleszívása óta a szőke színésznő már korrigáltatott a külsején, ám sajnos most sem fest olyan jól bikiniben, mint egykor, karrierje kezdetén...

Mostmár jobb? - Tara Reid bikiniben a Love Festival-on képgaléria

2010.06.04 19:30ma.hu

Tara Reid 2004-ben döntött úgy, hogy plasztikai sebész kése alá fekszik, s ezt a döntését valószínűleg már százszor megbánta.

A 34 éves szőkeség mellnagyobbításon esett át, a hasán pedig zsírleszívást végeztetett.

Ilyen volt Tara Reid hasa...

A műtét azonban nem sikerült a legjobban. Tara mellei olyan alakúak lettek, hogy abban az évben elnyerte a nem túl hízelgő, "legundorítóbb plasztikmellű színésznő" címet, de a hasa kinézetét sem kímélték a lapok.

Tara Reid most a Love Festival-on Las Vegas-ban mutatkozott rikítóan zöld, szexi bikiniben, ahol elmesélte: hasa fodros és hullámos volt, dudorokkal, nem nyújtott valami szép látványt.

Állandóan problémát okozott neki. Majd sérvet is kapott - hosszabb ideig bikinit sem viselhetett, ami miatt munkáktól esett el.

A színésznő később arról beszélt, hogy mára szerencsére sikerült a dolgokat helyrehozni, és ismét mosolyogva pózol a kamerába.

El kell azonban sajnos ismerni, hogy egykori teste már sosem lesz olyan tökéletes.

Tara Reid mostmár szexi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.