Karácsonykor sem mehet haza a sztár...

Képek - Szerencsétlen: Tara Reid elvonóért könyörött!

Ott karácsonyozik, sőt még az új évet is alkoholmentes gyerekpezsgővel köszönti - Tara Reid végre rászánta magát az elvonóra...

Tara Reid alsónemű nélkül jelent meg a divatshow-n képgaléria

2008.12.16 12:00rtlbulvar.hu

Tara Reid a napokban kereste fel az egyik legfelkapottabb rehabilitációs központot, és szinte könyörgött, hogy tartsák bent, mert ha nem teszik, csúnya dolgokat művel.

Az Amerikai pite sztárja tehát önszántából vonult be az elvonóra, és az már biztos, hogy a Jézuska is odaviszi neki az ajándékokat.

A buli hevében - Tara alaposan kiélte magát!

- Tara saját maga kereste fel a malibui klinikát. Köszönjük az érdeklődést, értékeljük, hogy ennyien aggódnak érte, de ennél többet nem kívánunk elmondani az ügyről – nyilatkozta a színésznő szóvivője.

Pedig a félresiklott életű sztár (aki egykor Paris Hilton kebelbarátnője volt) néhány hónapja még boldogan újságolta, hogy örökre felhagyott a bulizós korszakával.

– Higgyék el, elegem van abból az életből. Csodás időszak volt, de bőven sok. Annyit partiztam, amennyit akartam, azt ittam és ettem, amit megkívántam. Milliomosokkal randiztam, de már kiéltem magam. Most jó így, többet nem is kívánhatnék
– mondta októberben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.