Kissé lazára sikerült Affleck-né öltözete...

Ciki! Kilógott Jennifer Garner meztelen popója

Nem túl ízléses fotó került napvilágra a csinos színésznőről a minap - Vagy a kelleténél nagyobb méretet viselt Jennifer Garner, vagy elfelejtett egy övet rakni arra a nadrágra...

Jennifer Garner feneke kilógott a nadrágból! képgaléria

2010.07.01 06:30ma.hu

Akárcsak korábban Jessica Alba, akinek tetovált feneke kilógott a ruhájából, most Ben Affleck párja ajándékozott meg minket egy nem túl szexis, popsivillantós fotósorozattal.

Így is ki tud nézni Jennifer - Fotó: bittenandbound

Jennifer Garner, aki két tündéri gyermeket nevel a sármos színésszel, bokros teendői közepette nem mindig figyel oda rá, mi mindene lóg ki a laza utcai szerelésből.

Jennifer, aki a vörös szőnyegen igazi díva, hétköznap szívesebben visel egyszerű farmert és pólót, amiben persze könnyebb ellátni két kislányát, és akár szaladni is utánuk.

Persze a csinos színésznő sincs mindig résen, nem ólálkodik-e a közelben egy leleményes lesifotós, aki pikáns képeket készít példának okáért a pucér fenekéről.

Jennifer ugyanis a minap éppen háttal guggolt egy paparazzónak, nadrágja pedig a kelleténél lejjebb csúszott. Sajnos még a bugyiját is magával rántotta....

Harmadik gyermekével terhes Jennifer Garner?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.