Jennifer Garner a harmadikkal terhes

Képek - Újra gyermeke lesz Ben Affleck-nek?

Bár többször felröppentek már a híresztelések a sztárpár házasságának válságáról, a jelek szerint Jennifer Garner és Ben Affleck tökéletesen jól vannak, sőt, a harmadik gyermeküket várják.

Ben Affleck, Jennifer Garner és tündéri lányaik séta közben képgaléria

2010.04.12 10:38ma.hu

Valószínűleg nem júniusban fogja megtartani ötödik házassági évfordulóját a színész páros, mivel Jennifer Garner akkor már kevésbé fog lelkesedni a bulizásért - közli sokat sejtetően a külföldi bulvársajtó.

Affleck-ék kisebbik lánya, Seraphina már lépeget

Úgy hírlik ugyanis, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner újra szülői örömök elé néznek.

Mindezt arra alapozzák, hogy a színésznő már az újév kezdete óta nem festeti a haját, a forgatásokat lemondta, és persze mintha a pocakja is gömbölyűbb lenne mostanában...

Korábban ugyanúgy visszafogta magát Jennifer, amikor terhes lett, ezért valószínű, hogy most is erről van szó.

A színésznőnek és Ben Affleck-nek emellett két kislánya van, így lehetséges, hogy a fiúcsemetéről sem akarnak lemondani, és reményeik szerint az újabb baba az lesz.

Első gyermekük, Violet már négyéves, Seraphina pedig egy esztendős.

Affleck-ék házasságával kapcsolatban az utóbbi időben nem egyszer megkongatta a média a vészharangot, úgy hírlik, Jennifer még szexterapeutához is járt, hogy helyrehozza a férjével való kapcsolatát, Ben pedig ismét inni kezdett...

Úgy tűnik, a páros mégis remekül megvan. A napokban tettek egy városi körutat is két lányukkal, melyről bájos fotósorozat készült...

Jennifer szerint nem árt, ha költenek ránk Valentin-napon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.