Kiviláglott a topmodell fejbőre

Megdöbbentő képek: Durván kopaszodik Naomi Campbell!

Csúnyán kopaszodik a gyönyörű, csokibőrű modell - Korábban is született már egy-két meghökkentő fotó Naomi Campbell hajáról, a mostani fotósorozat azonban kétséget sem hagy afelől, hogy gondok vannak csodás fürtjeivel.

Meghökkentő képek: durván kopaszodik Naomi Campbell! képgaléria

2010.06.30 15:40ma.hu

A világhírű modell csak majdnem teljesen tökéletes - és most nem a viselkedéséről van szó.

A gyönyörű, csokibőrű Naomi Campbell haja a jelek szerint igencsak megsínylette az állandó bemutatókat és készenlétet.

Korábban is kivillant egy kis kopaszság...

Alaposan hullik a haja, és ez már sajnos nagyon is jól látható! Bár korábban is készült már fotó Naomiról, amint hajába túr, és kivillan a fejbőre, a csinos modellt ezúttal éppen a frizurája igazgatása közben kapták lencsevégre.

Campbell New York-ban Dennis Basso designer divatfotózására készült, és a haját fésülték, amikor előtűnt, hogy a bal halántékán hatalmas kopasz folt éktelenkedik.

A jelek szerint a 40 éves sztárnak bizony nem kevés póthaj kell ahhoz, hogy korábbi kinézetét fenntartsa.

Azt nem tudni, az állandó igénybevétel tette-e ennyire tönkre Naomi sörényét, vagy egyáltalán nem neki való kozmetikumokat használ...

Naomi Campbell csodás haja évek óta a topmodell védjegyének számít. Remélhetőleg tesznek vele valamit, hogy ne súlyosbodjon a helyzet!

Villát kért nászajándékba Naomi Campbell!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.