A modell szóvivője tagadja a terhességet

Képek - Mi az igazság? Gyermeket vár Naomi Campbell?

Egyik meglepetés a másik után - A gyönyörű és sikeres modell, aki az utóbbi időben igen gyakran hallatott magáról rendőrségi ügyei miatt, állítólag gyermeket vár - képviselői azonban cáfolják a felröppent hírt.

Naomi Campbell és Vladislav Doronin kapcsolata képekben! képgaléria

2010.03.22 10:20ma.hu

A napokban felröppent a hír, miszerint első gyermekével terhes Naomi Campbell. A csinos, feketebőrű modell valóban rátalált az igazira a 47 éves orosz üzletember, Vladislav Doronin személyében.

Naomi és Vladislav

A szerelem híre már korábban elterjedt, Naomiról és párjáról azonban most egy újabb szenzációs hír látott napvilágot. Egy orosz lap, a Life News állítása szerint a modell nem hosszú ideje várandós, és egy moszkvai klinikán vizsgáltatta ki magát.

A hölgyemény álnéven jelentkezett be, mert párjával nem szeretnének nagy feltűnést kelteni. Campbell nemigen mutatkozik egy ideje a nyilvánosság előtt sem, a kismamatornát is személyi edző segítségével oldja meg.

A Life News azt is megírta, hogy Naomi egyik ismerőse szerint a sztár és kedvese azt szeretné, ha a gyermekük Moszkvában jönne a világra, de szükségesnek tartják, hogy külföldi orvosok is gyakorta ellenőrizzék a modell terhességét.

A szupermodell szóvivője azonban tagadja, hogy gyermeket várna Campbell. Csupán pletykának minősítette a dolgot.

Naomi Campbell egyébként a hírek szerint januárban költözött orosz milliárdos kedveséhez Moszkvába. Doronin és Naomi másfél éve a cannes-i filmfesztiválon futott össze először.

Sofőrt vert Naomi Campbell?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.