Kennedy-éket akarták lebuktatni?

Durva titkok: Marilyn Monroe is szexpartikra járt?

Szexbulikat szervezett a maffia a népszerű énekesnő és színésznő segítségével a Kennedy testvéreknek - derült ki egy korábban titkosnak számított FBI aktából, melyhez egy Jacqueline nevű hölgy adott információkat.

Erotikus képek a szexi díváról, Marilyn Monroe-ról! képgaléria

2010.06.17 17:30ma.hu - Fotó: handout

Még az FBI is aktát gyártott azokról a szexpartikról, melyeknek a hírek szerint a híres Frank Sinatra és Peter Lawford is rendszeres látogatója volt.

Egy Jacqueline Hammond nevű New York-i milliomos hölgy, aki akkoriban vált el, számos információt szerzett az FBI-nak a pajzán társasági eseményekről.

A Kennedy-fivérek: John, Robert és Ted

Hammond nemcsak velük, hanem a politikusokkal és a sztárokkal is tartotta a kapcsolatot, sokukkal bizalmas viszonyt ápolt.

Tudomása szerint a nagy alma egyik előkelő hoteljében, a Carlyle-ban tartottak szexbulikat, ahol John F. Kennedy, két öccse, Edward és Robert is jelen volt.

Sőt, az imádott Marilyn Monroe is részt vett egy alkalommal a partin - árulta el Miss Hammond, aki szerint aznap, amikor a szőke szexbomba elénekelte Kennedy-nek a Boldog születésnapot! című dalt, éjjel John F. Kennedy ágyában kötött ki a szállodában.

AZ FBI úgy véli, hogy az említett szexpartikat nem véletlenül szervezték, a Kennedy-fivérek kompromittálása volt a céljuk.

Kiadják Marilyn Monroe feljegyzéseit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.