Calista Flockhart feleség lett

Képek - Végre! Elvette "Ally McBeal-t" Harrison Ford

Egybekelt Harrison Ford és Calista Flockhart, a két hollywoodi filmcsillag ezzel hivatalossá tette 2001 óta tartó kapcsolatát - jelentette a TMZ.com celebportál.

Harrison Ford és Calista Flockhart - Tíz éve boldogok! képgaléria

2010.06.17 11:30MTI

Kimondta a boldogító igent Harrison Ford és Calista Flockhart, a két hollywoodi filmcsillag, hivatalossá téve immár tíz éve tartó kapcsolatát - jelentette a TMZ.com celebportál.

Kis család: Harrison és Calista a színésznő kisfiával

A 67 éves Harrison Ford - az Indiana Jones-filmek és a Csillagok háborúja filmsorozat egykori sztárja - és a 45 éves Calista Flockhart kedden Új-Mexikó szövetségi államban, Bill Richardson kormányzó előtt fogadott örök hűséget egymásnak.

A kedves mosolyú, élénk tekintetű, pehelysúlyú Calista Flockhart az Ally McBeal című tévésorozatban játszott ügyvédszerepéről ismert. Harrison Ford-nak ez már a harmadik házassága.

Harrison Ford már csak rutinból nyomja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.