Rendkívül jövedelmező Indiana Jonesnak lenni!

A legtöbbet kereső sztár! Harrison Ford kaszálta a legtöbbet!

A Forbes magazin nyilvánosságra hozta a tavaly legtöbbet kereső sztárok névsorát. A listán Harrison Ford áll az élen, a deres halántékú színész a legendás Indiana Jones figurájával tarolt az elmúlt évben.

2009.06.15 15:30mellesleg

A 66 esztendős színész, Harrison Ford igen tekintélyes summát tömhetett a matracba, nem kevesebb, mint 43 millió fontot kasszírozott, alaposan lepipálva a lista második helyét birtokló Adam Sandlert.

Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című alkotás sok kritikus szerint kissé elcsépeltre sikeredett, de összbevétele 500 millió font körül jár, így minden idők 23. legsikeresebb produkciójának számít.

A komikus 36 millió fontot szedett össze az elmúlt esztendőben, míg a harmadik hely Will Smithnek jutott. A nemrégiben Holywood legnépszerűbb csillagának választott színész „mindössze” 30 millióig jutott.

A sokáig az élen tanyázó Tom Cruise visszacsúszott, ezúttal csak a hetedik hely jutott neki, de a 20 millió fontos bevétel mellett bizonyára neki sem kell a közeljövőben megélhetési gondokkal küszködnie.

Olvassa el, mikor veszi el feleségül Ford barátnőjét!

Harrison Ford és Calista Flockhart

Az utóbbi időkben felröppent a hír, miszerint Harrison Ford és Calista Flockhart nem csak a közös jövőt tervezik, hanem babát is szeretnének! A 65 éves színész és 44 esztendős élettársa állítólag azt tervezik, hogy hamarosan örökbe fogadnak egy kislányt.

Calista különben már fogadott örökbe, ugyanis 2001-ben vette magához a most nyolcéves Liamet.

Bár Ford már rég megkérte Calista Flockhart kezét, az esküvőről hivatalosan még nem értesültünk...és egyesek azt rebesgetik, hogy a pár titokban már egybekelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.