Már hét és fél éve Calista Flockhart a kedvese

Harrison Ford eljegyezte párját

Harrison Ford eljegyezte kedvesét, Calista Flockhartot, akivel már hét és fél éve egy párt alkotnak, de még nem tudni, mikor lesz az esküvő.

2009.03.22 14:18MTI

Amerikai társasági magazinok hétvégi értesülése szerint az Indiana Jones-kalandsorozat 66 éves sztárja a szerelmesek napján lepte meg 44 éves, főként Ally McBeal szerepéből ismert kedvesét jegygyűrűvel és házassági ajánlattal. A hírportálok szerint a házasságkötés időpontját még nem tűzték ki. Harrison Ford 2004-ben vált el hivatalosan is második feleségétől, Melissa Mathison forgatókönyvírótól, akitől azonban akkor már négy éve külön élt.

Calista Flockhart 2003-ban, Liam nevű fogadott fiával költözött oda "Indiana Joneshoz". Fordnak Mary Marquardttal kötött első házasságából (1964-1979) két gyermeke van, s két fia született Melissától is, akivel az 1970-es években, az Apokalipszis most forgatásán ismerkedett össze. Az idősödő színész tavaly áradozni kezdett Calista anyai kvalitásairól. A Reader,s Digest magazinnak adott interjújában a világ legjobb anyjának nevezte élettársát, hangsúlyozva, hogy a színésznő egyedülállóként fogadta örökbe Liamet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.