Alig ismerték meg a színésznőt!

Bombanő lett a dagi Jennifer Hudson!

Tehetségesnek, ámde mindig dundinak ismerte a nagyérdemű Jennifer Hudson-t - A csinos színésznő így lett elismert, most azonban alaposan meglepett mindenkit a Cannes-i filmfesztiválon.

2010.05.19 19:30ma.hu

Jennifer Hudson-t gyönyörű hanggal és tehetséggel áldotta meg a sors, a helyes színésznő azonban kifejezetten ducinak volt mondható.

A Dreamgirls-ért Oscar-díjat is elnyert sztárt tavaly súlyos tragédia érte: édesanyját, bátyját és unokaöccsét is meggyilkolták. A családja még Hudson esküvőjét sem érhette meg.

Csoda, hogy Jennifer a brutális eset után talpra tudott állni. Mi több, tavaly augusztusban gyermeke született. Párja, David Otunga és a 28 éves díva egy kisfiút nevelnek boldogságban.

Úgy tűnik, a színésznő komoly életmódváltáson is átesett, megdöbbentette ugyanis a minap a Cannes-i filmfesztivál résztvevőit.

A korábban dundi sztár vékonyan, sőt, karcsúsított szexi kék ruhában jelent meg a rangos rendezvényen, még inkább hangsúlyozva irigylésreméltó új alakját. Alig lehetett ráismerni!

Jennifer Hudson a szülése után lett még ducibb, ekkor döntött elmondása szerint a gyökeres változtatás mellett.

A színésznő-énekesnő egyébként a közeljövőben Nelson Mandela Winnie nevű feleségének szerepében lesz majd látható. Cannes-ban is készülő filmjét népszerűsítette.

Húsz kilótól szabadult meg a színésznő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.