Haláláig meleg kapcsolatban élt Michael?

"Örültem, hogy összejöttek" - Beszélt Jacko meleg szeretője

Több különös hír napvilágot látott már a popkirály júniusi halála óta - állítólagos homoszexualitásáról is. Most azonban egy volt bőrgyógyász-asszisztens állítja, hogy meleg kapcsolata volt Michael Jackson-nal.

Így változott át az évek során Michael Jackson! képgaléria

2010.05.01 17:40ma.hu - Fotó: The Sun

Jason Pfeiffer a US Television Extra című műsorában szólalt meg - állítása szerint 2008-ban találkozott először Michael Jackson-nal azon a bőrgyógyászati klinikán, ahol a világhírű énekest Arnold Klein doktor kezelte.

Régi fotó: Jacko Jason-éknál (bal szélen)

Szenvedélyes kapcsolat alakult ki köztük - természetesen szexuális is, első együttlétük Pfeiffer autójában volt.

Jason szerint benne és Michael-ben sok hasonló vonás volt, nehéz gyermekkoruk miatt is gyorsan megtalálták a közös hangot.

Később dr. Klein - aki már többször nyilatkozott a sajtóban Jacko halálával kapcsolatban - megerősítette, hogy a popkirály és Pfeiffer között kapcsolat volt.

Arról is beszámolt, hogy egy alkalommal rájuk is nyitott, és Michael-en csupán egy nadrág volt.

Mint a doktor fogalmazott, van az a helyzet, amikor valaki ránéz két emberre, és tudja, mi történt köztük. Ő örült, hogy Jasonnal összejöttek - tette hozzá az orvos.

Michael Jackson sosem vállalta fel, hogy meleg lenne.

Ugyanakkor az életrajzát megírt Ian Halperin kötetében is említést tett arról, hogy Jacko-nak utolsó éveiben két homoszexuális kapcsolata volt. A másik egy hollywood-i pincér volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.