Kétéves áldozat áll a történet középpontjában

Képek - Gyermekgyilkosság miatt vádolják Cate Blanchettet!

Felháborítja az amerikaiakat, hogy a Cate Blanchett vezette Sydney Theatre Company egy lezáratlan floridai gyermekgyilkossági ügyről állít színpadra egy darabot.

Cate Blanchett a gyönyörű sztár! képgaléria

2010.04.21 09:46UIP

A kétéves Caylee Anthony maradványait tavaly júliusban találták meg, fél évvel a halála után.

A holttest már olyan rossz állapotban volt, hogy a halál okát nem lehet megállapítani, de valószínűleg bűncselekmény történt, mert a tetem ragasztószalaggal volt betekerve, és az áldozat száját is betapasztották.

A kislány édesanyja a bébiszittert gyanúsítja, a hatóságok viszont őt.

A per tárgyalása csak jövőre kezdődik, ezért vannak sokan felháborodva Amerikában, hogy Cate Blanchett-ék már decemberben be akarják mutatni a darabot, amikor még szinte semmi biztosat sem lehet tudni a történtekről.

Az előadást egyébként az Oscar-díjas Steven Soderbergh rendezi, és a jegybevételt teljes egészében egy eltűnt gyerekek keresésével foglalkozó alapítványnak utalják át.

Bár megértik az amerikai tiltakozást, Blanchett-ék azzal védekeznek, hogy nem a kislány haláláról szól a darab, hanem arról, hogy a média miként csinál szenzációt egy tragikus eseményből.

Cate Blanchett-et legközelebb Russell Crowe oldalán láthatjuk a Robin Hood című történelmi kalandfilmben.

Négy pasit "kényeztet" egyszerre Cate Blanchett?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.