A színésznő elárulta, miért olyan fontos a szex!

Képek- Cate Blanchett: Sok- sok szex kell, ez a titok!

Cate Blanchett tudja a tutit és azt, hogy mi a boldog élet titka! A háromgyermekes színésznő 11 éve él boldog párkapcsolatban, vajon mi a titka?

Elbűvölő képek a gyönyörű színésznőről! képgaléria

2009.01.20 14:30ma.hu
Andrew és Cate boldog házasok!

Cate Blanchett nagyon szabad szájúan nyilatkozott a napokban, amikor szerelmi életéről és szexuális szokásairól kérdezték. A szépséges színésznő elismerte, hogy több mint egy évtizede tartó boldogságának titka a sok-sok szex. – írja a The Sun.
 
Biztos vagyok benne, hogy ha jó a szexuális kapcsolatod a partnereddel, akkor harmóniában vagytok egymással. És ez a lényeg” – nyilatkozta a Gyűrűk ura és a Bábel sztárja, aki maga is képes volt megteremteni ezt a bizonyos egyensúlyt a hálószobában.

A 39 éves Cate és Andrew Upton tizenegy évvel ezelőtt még nem is sejtették, milyen jó lesz együtt a szex, mint mondják első találkozásukkor kifejezetten nem voltak egymásnak szimpatikusak…ám ez később megváltozott! . 

Ő azt gondolta, túl távolságtartó vagyok, én pedig azt, hogy Andrew egy idegesítő alak. Aztán megismerkedtünk – azt hiszem, erre mondják, hogy kellemetlenség első látásra” – mondta a színésznő. 

A párnak azóta három gyermeke született, és házasságuk az egyik legjobb frigy, melyről csak jót lehet hallani! 

Tényleg a sok szex a titka mindennek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.