A színésznő pénz nélkül is megmutatja

Cate Blanchett gyermeke ingyenes

A napokban megszületett a gyönyörű Cate Blanchett harmadik gyermeke - A színésznő újra kisfiúnak adott életet, és az első adandó alkalommal meg is mutatta a sajtónak a helyes kisbabát.

2008.04.22 11:00ma.hu

Cate Blanchett már három fiúnak örülhet - Harmadjára sem lányt szült a színésznő, habár régóta szeretett volna egy kis tündért is. A babát Ausztráliában hozta a világra. A csinos sztár azonban a jelek szerint nincs rászorulva a gyermek fotójából szerzett dollárokra. Vagy csupán egyáltalán nem tartja lényegesnek, hogy pénzt kérjen érte.

Cate és a kis Ignatius - Fotó: Daily Mail

Cate ugyanis teljesen ingyen tartotta a vakuk elé kisfiát, amikor a hét végén megjelent egy rendezvényen. Mama és kisfia természetesen azonnal a magazinok címoldalára került.

A harmadik csemete egyébként az Ignatius Martin nevet kapta. Blanchett a mindössze egyhetes gyermekkel és a férjével látogatott el a társasági eseményre a minap.

A színésznőnek és férje, Andrew Upton nem riad vissza a nagy családtól - ha lehet, még a harmadik babánál sem állnak meg. A 38 éves Blanchett 1997-ben kötötte össze életét drámaíró kedvesével.

Otthon a kisbabát két idősebb bátyja, a hatéves Dashiell és a hároméves Roman is nagy lelkesedéssel várta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.