Crowe kettős szerepet játszik a filmben!

Cate Blanchett mint Robin Hood menyasszonya!

A főszereplő Scott kedvenc színésze, Russell Crowe lesz, akivel a Gladiátor óta remek az együttműködésük. Eredetileg úgy volt, hogy Sienna Miller amerikai színésznő lesz Marian, vagyis Robin szerelme, de ő végül januárban kilépett a projektből.

2009.03.02 20:00ma.hu

A 39 éves ausztrál színésznő, Cate Blanchett játssza Mariant a Russell Crowe alakította Robin Hood oldalán Ridley Scott készülő filmjében. A Universal filmstúdió 130 millió dolláros költségvetésű kalandfilmjének forgatása áprilisban kezdődik Londonban - írta a Variety című szaklap.
 
A produkció régóta érlelődik, korábban Nottingham munkacímen futott, de ezt meg fogják változtatni. A forgatókönyvet is többször átírták, a legutóbbi verziót Brian Helgeland készítette. Scott az eredeti történelmi környezetbe akarja helyezni a történetet, amiben Robin elárvult gyermekként cseperedik fel, s a nottinghami emberek között talál barátokra. Szerelme, Marian erős, független nő. 

Ezt a szerepet eredetileg Sienna Millernek kínálták fel, ám tavalyi visszalépése után Crowe ausztrál honfitársára, Cate Blanchettre esett a választás.  Az új Robin Hood-film várhatóan 2010-ben kerül majd a mozikba.

Crowe egyébként kettős szerepet játszik a filmben, egyrészt ő Robin Hood, a Sherwood-i erdők szegényeket védő harcosa, másrészt ő a Nottingham-i seriff is, aki szintén szerelmes Marianba, sőt, egy szerelmi háromszög alakul ki köztük. Scott feldolgozásában a seriff egy nemes lovag lesz, aki a törvény oldalán áll, szemben a szokásosnál kisé sötétebben lefestett Hood-dal.
 
Az egyik színész, Mark Strong megerősítette, hogy Cate Blanchett lépett be a filmbe:
 
- "Azt hiszem, Cate Blanchett fogja átvenni Marian szerepét. Ő egy csodálatos színésznő, és így sokkal elegánsabb lesz a film, mintha nem lenne benne." 

Cate Blanchett nagyon tehetséges színésznő, aki sok szerepet kap, és mindegyiket jól játssza el. 

Most legutóbb a Benjamin Button Különös Élete c. drámában láthattuk, természetesen főszereplőként, és ott is tökéletes játékot nyújtott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.