Újra eljegyezték egymást

Sienna Miller és Jude Law összeköltöznek

Hírek szerint Jude és Sienna eljegyezték egymást, de az már hivatalos, hogy közös lakást keresnek maguknak.

2010.04.17 10:01Napi Ász Online

Meglepő fordulat, ugyanis már másodszorra próbálkoznának a közös élettel. Első alkalommal a kapcsolatuk azért futott zátonyra, mert Jude túl jó viszonyba keveredett gyermeki dadájával.

Sienna és Jude a második összejövetelük óta nagyon szűkszavúan nyilatkoznak a kapcsolatukról, a privát szférájuk megőrzése talán segíthet a kapcsolatuk megtartásában is. Egy ingatlanügynök kiszivárogtatta, hogy London Highgate városrészében egy négymillió dolláros házat néztek ki maguknak.

Kifejezetten Észak-Londonban szerettek volna házat venni – mondta el a neve elhallgatását kérő ügynök. – Egy hat hálószobás ingatlannal szemeznek, amely közel van a kedvenc pub-jukhoz is. Ráadásul ha Highgate-be költöznek, az még mindig csak pár percnyire lesz Jude régi, hampstead-i lakásától, ahol volt felesége és gyerekei is élnek, így bármikor meglátogathatja őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.