A színésznő nyilvánosan huzigálta alsóját

Ciki fotók - Bevágott a bikini Sienna Miller-nél!

Újabb szexis fotósorozat született a tengerparton lazító színésznőről - Sienna Miller ízléses bikinijével semmi gondunk nem lehet, ám neki a jelek szerint akadt vele egy kicsi. Az alsó részével...

Bevágott a bikini Sienna Miller-nél! képgaléria

2010.01.06 06:30ma.hu

Vicces fotók készültek Sienna Miller-ről - A csinos színésznő Barbados-on pihenti ki fáradalmait, ahol annyira elfeledkezett magáról, hogy a vízbe lépve nyilvánosan tapogatni kezdte a popsiját.

Azért ez a bikini sem rossz...

Az a fránya bikini alsó szemmel láthatóan sehogy sem akart jól állni!

Sienna pechjére egy lesifotós lencsevégre is kapta küzdelmét a vizes textillel, amint ide-oda nyújtogatja és húzogatja, hogy a fenekére simuljon...

A szemrevaló szőkeségnek nem először gyűlik meg a baja a strand közelében ólálkodó paparazzókkal.

Korábban egy kínosabb szituációban kapták le, amikoris éppen a vízből próbált kimászni egy mólónál.

Férfi segítője fogta a kezét, Sienna fenekéről azonban a nagy erőlködésben lecsúszott a bikini.

Úgy tűnik, a vizes kalandok valahogy mindig kifognak a színésznőn.

Nemrég egyik filmjével kapcsolatosan igyekezett többedmagával egy fotózásra, csónakon, ám mire odaért, a fotósok már csak a félig átázott ruhájában tudták megörökíteni.

Újra együtt az álompár!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.