Annyit volt kórházban, mint taxiban

Képek - Mi lesz vele? Liz Taylornak nem kell több műtét!

Az utóbbi 25 évben elszenvedett több, mint száz operáció után Elizabeth Taylor kijelentette, nem akarja magát alávetni több beavatkozásnak.

A csodálatos Liz Taylor - fiatalon és ma! képgaléria

2010.04.01 16:30Napi Ász Online

Hollywood 78 éves legendája a NapiászOnline.hu értesülései szerint nem hajlandó többször kés alá feküdni, egyre erősödő nyakfájdalmai ellenére sem.

Liz és Michael Jackson igaz barátok voltak

Tolókocsihoz kötve azt mondta, már túl fáradtnak és gyengének érzi magát további sebészeti beavatkozásokhoz.

Életében több egészségügyi problémája is volt, és csak idén háromszor kellett kórházba feküdnie. Egyszer így nyilatkozott: "olyan gyakran fekszem kórházban, ahányszor taxiban utazom".

Élete során ötször roppant meg a háta, háromszor volt tüdőgyulladása, kétszer operálták a csípőjét, mindhárom gyermeke császármetszéssel született; szívrendellenességei voltak és agydaganata is volt.

Nem sokkal barátja, Michael Jackson halála úgy érezte, nincs értelme többet vállalnia.

Liz Taylor ékszerboltját távollétében nyitották meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.