Szívműtét vár a 77 éves dívára

Képek- Liz Taylor: Imádkozzatok értem!

Komoly operáció előtt áll az egykor Kleopátraként mindenkit elbűvölő színésznő - Elizabeth Taylor évek óta betegeskedik, de úgy tűnik, most elkerülhetetlen a műtét...

A csodálatos Liz Taylor - fiatalon és ma! képgaléria

2009.10.08 13:30ma.hu

Számít a rajongói imájára Liz Taylor - A díva hosszú ideje küzd az egészségével. Operálni kell, hogy szívproblémáit enyhítsék.

A 77 esztendős színésznő testén csak egy apró vágást kell ejteni, tehát a mellkasa felnyitása nélkül végzik el a meglehetősen modern beavatkozást.

Liz Taylor fiatalon

A sztár egy apró orvosi műszerre szorul, hogy javítsanak a szívbillentyű-működésén...

Elizabeth Taylor a Twitter nevű közösségi oldalon beszélt minderről és hozzátette: mindenkinek az imáját nagyon köszöni, aki elmond érte egyet...

Liz, aki a nyilvánosságot az utóbbi időben igencsak kerülte, március óta ír internetes naplót, így rajongói azóta kicsit többet tudhatnak meg a hétköznapjairól.

A világsztár nem tudatta, hogy az operációt mikor és hol végzik el rajta, de azt igen, hogy ha túllesz a nehezén, arról is hírt ad majd a blogon.

Dráma: összeroppant Jacko halála miatt Taylor!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.