Állítólag már jól van a 77 éves színésznő!

Mi történt? Kórházba vitték Elizabeth Taylort!

A szóvivő szerint a színésznőnek még arra is van ideje, hogy a népszerű csevegőoldalt, a Twitter-t is használja, ezen keresztül üzeneteket küld rajongóinak.

2009.05.26 17:50rtlbulvar.hu

A 77 éves színésznő sajtósa szerint csak rutinvizsgálatról van szó és Taylor jól van. Azt azonban nem közölték, hogy melyik kórházban van és pontosan mi a baja. Azt sem árulta el a szóvivő, hogy mikor engedik ki.

Gyönyörű nő volt Liz Taylor!

Elizabeth Taylor tavaly is eltöltött néhány hetet az egyik Los Angeles-i kórházban, de akkor sem árulták el, hogy miért került oda. Sajtósa akkor is cáfolta, hogy a színésznő súlyos beteg lenne. 

Annyi bizonyos, hogy Taylor évek óta tolószékben van, és több betegséggel küzdött az elmúlt években. 1995-ben csípőprotézist kapott, 1997-ben pedig tumort távolítottak el agyából. 

2006-ban a CNN hírtelevíziónak adott interjújában cáfolta, hogy Alzheimer kórja lenne. 

Olvasson még többet Elizabeth Taylor válságos egészségügyi állapotáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.