Kimerészkedett a díva

Karosszékben szórakozott egy melegbárban Liz Taylor

Egy hollywood-i melegbárban tartott jótékony célú mulatságon mutatkozott legutóbb a nyilvánosság előtt a 76 éves Elizabeth Taylor, aki már csak nagyon ritkán "merészkedik" az emberek közé.

2008.04.07 06:40MTI

A People című társasági magazin jelentése szerint a szívelégtelenségben és súlyos csontritkulásban szenvedő díva kerekesszékben jelent meg az Abbey-bárban tartott hétvégi jótékonysági rendezvényen, amelynek bevételéből az öngyilkosság által veszélyeztetett homoszexuális fiatalokat segítik. Liz Taylor már hosszú évek óta küzd a homoszexuálisok diszkriminációja és az AIDS ellen.

Liz mostanában kerekesszékkel mozog

A bártulajdonos szerint egész idő alatt Liz Taylor állt az est középpontjában és szemlátomást jól érezte magát. Az egyik vendég szerint a színésznő nagy drágaköveket viselt minden ujján.

Az élő hollywoodi legenda legutóbb decemberben lépett színpadra, amikor az AIDS-világnap alkalmából szerepet vállalt a Szerelmeslevelek című színdarabban Los Angelesben. A hajdani filmcsillag már évek óta csak ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt.

75. születésnapját négy gyermekével és barátaival ünnepelte 2007 februárjában Las Vegasban. 2006 júniusában látható volt a Larry King Live televíziós talkshowban, amelyben tagadta, hogy Alzheimer-kórban szenvedne, de elismerte, hogy krónikus hátfájdalma miatt gyakran kényszerül kerekesszékbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.