A színésznő állattá változik!

Állati pornóban nyomul Isabella Rossellini! - Képekben a vad díva!

Zöld pornó címmel nyolc egyperces rövidfilmet készített az állatok szexuális életéről Isabella Rossellini - A kisfilmeknek ő a producere, a rendezője és a főszereplője. Szitakötővé, pókká, csigává, szentjánosbogárrá, ájtatos manóvá változik, hogy megjelenítse párzásukat.

Képekben az ezerarcú, szexi Isabella Rossellini! képgaléria

2008.02.18 09:20MTI - Fotó: spiegel.de

A kritikusok szerint a filmek színesek, mókásak és nagyon pornográfok. Csaknem olyanok, mint a rajzfilmek, ahol minden minitörténet szexszel végződik. És nem mindig erőszak nélkül, figyelembe véve, hogy például az ájtatos manó nősténye felfalja a hímet - írta a Corriere della Sera című olasz napilap.

Rossellinitől a Sundance fesztivál szervezői kértek valami nagyon rövidet, kifejezetten a mobiltelefonok és az internet számára.

A harmadik képernyőnek is nevezett művészi forma előtt most nagy lehetőségek állnak, egyre többen veszik igénybe filmek megtekintésére. Nemrégiben szerveztek már másodszor Berlinben mobilfilm-fesztivált, és olyan nagy stúdiók, mint a Universal is érdeklődnek az új forma iránt.

A művésznő elárulta, hogy azért választotta az állatok szexualitásának témáját, mert valami olyat akart, ami "informál, tudományos, pontos, ugyanakkor egy kicsit megbotránkoztat, de nem kell cenzúrázni."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.