Páratlan párzás

Gorillapornó szemtől szemben

Első ízben sikerült a világon egymással szemben párzó gorillákat filmre venni. Az állati pornóbravúr a német Max Planck intézet és egy vadvédelmi szervezet embereinek köszönhető.

2008.02.15 08:08MTI

A páratlan párzás a Kongói Köztársaságban történt: a nőstény a hátán feküdt, a hím pedig üzekedés közben a nőstény szemébe nézett.

Bár más kutatók is beszámoltak már korábban arról, hogy láttak gorillákat az emberihez hasonló szexpozitúrában, sosem kapták lencsevégre az állatokat.

A pár nőstényének Leah a neve, és már 2005-ben híressé vált, mert gorillák közül elsőként kapták rajta eszközhasználaton: egy tavacska vízmélységét bottal mérte fel, mielőtt belegázolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.