Közel került a halálhoz?

3 órán keresztül várták a vendégek: Liz Taylor is elkapta az influenzát!

Influenzás megbetegedése miatt hagyta ki Bevery Hills-i ékszerüzletének szombat esti megnyitóját Elizabeth Taylor - közölte szóvivője. A 77 éves színésznőre három órán keresztül vártak a vendégek a Luxury Jewels névre keresztelt butik nyitó ünnepségén, ám végül szóvivője bejelentette az egybegyűlteknek, hogy a színésznő betegsége miatt nem jön el a partira.

Íme Liz: régen, és ma! képgaléria

2009.12.20 18:57rtlbulvar.hu

Liz Taylor legutóbb pénteken üzent rajongóinak hivatalos Twitter-oldalán, ám akkor még nem utalt arra, hogy beteg lenne. Ráadásul az USA Today-nek adott - szintén pénteken megjelent -interjúban arról beszélt: fárasztja, hogy októberi szívműtéte óta mindenki azt találgatja, milyen egészségi állapotban van.

A színésznő egészsége azonban már évek óta téma Hollywoodban.

Liz Taylort 1997-ben agydaganattal műtötték, és már akkor sokan aggódtak felépüléséért. 2006-ban pedig egy amerikai televíziós műsorban kellett megjelennie, hogy visszautasítsa azt a pletykát, ami szerint Alzheimer-kóros lenne.

Legutóbb 2008. júliusában került ismét középpontba az egészségi állapota, amikor kórházba szállították Los Angelesben, és egyes beszámolók szerint egy ideig géppel tudták csak életben tartani.

Szóvivője azonban visszautasította, hogy a színésznő közel került volna a halálhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.