A franciák legszívesebben elhallgatták volna...

Botrány - Csalja egymást Sarkozy és Carla Bruni!

Futótűzként terjed az interneten az a hír, amelyről a francia média egyelőre hallgat: a francia elnöki pár mindkét tagjának, Nicolas Sarkozy-nek és Carla Bruninak is viszonya van mással.

Carla Bruni botrányosan szűk ruhában és alsónemű nélkül! képgaléria

2010.03.11 10:30MTI

Benjamin Biolay a pasi, aki... - ezt az üzenet küldte a Twitter közösségi oldalra szombat este Johann Hufnagel, a Libération című napilap internetes oldalának korábbi főszerkesztője, a Slate.fr hírportál alapítója abban a pillanatban, amikor az énekes élő adásban átvette az év legjobb előadójának, majd az év legjobb albumának járó szobrot.

Benjamin Biolay

Más twitterező bennfentes francia újságírók azonnal tudni vélték, hogy Biolay a francia elnökné-énekesnő közbenjárásnak köszönheti dupla győzelmét.

Carla Bruni-Sarkozy az I-télé hírtelevízió szerint elsőként gratulált kollegájának. A volt topmodell legutóbbi harmadik lemezét a 37 éves Benjamin Biolay közreműködésével készítette, s köztudottan régóta jó barátok.

A díjkiosztás után néhány órával azonban a Le Journal du Dimanche (JDD) című vasárnapi újság internetes oldalának egyik blogjában már az volt olvasható, hogy az énekesek között egy ideje több van, mint barátság: a pár állítólag néhány hete Thaiföldre utazott vakációzni.

Idilljüket maga a férj, Nicolas Sarkozy államfő szakította félbe, aki különgépen sietett feleségért, és még a botrány kitörése előtt hazavitte Párizsba.

Chantal Jouanno

A jól értesült blogger arról is beszámolt, hogy időközben az államfő Chantal Jouanno környezetvédelmi államtitkár karjaiban vigasztalódott.

A 40 éves háromgyerekes anya - aki több, mint egy évtizede dolgozik Sarkozy mellett - egyébként hétvégén vehette át 13. országos karatebajnoki címét.

Az elnöki pár szétesőben című írás azonban hamarosan eltűnt az újság honlapjáról és helyette az olvasható: magánélet súlyos megsértésére miatt a JDD.fr szerkesztősége megszüntette ezt a blogot.

A külföldi sajtó számára azonban a tekintélyes újság honlapján megjelent írás a bizonyítékot jelentette a szóbeszédre. A brit sajtóban a hírt közölte többek között a The Sun, a The Daily Telegraph és a The Daily Mail, Olaszországban a La Stampa és a La Repubblica és a svájci La Tribune de Geneve is.

A politikusok magánéletét tiszteletben tartó francia média egyelőre csak a külföldi lapszemlék részeként említette a hírt, amelyet a francia elnöki hivatal nem kommentált.

A külföldi média azon is csodálkozik, hogy annak ellenére, hogy a világhálón francia újságírók robbantották ki a botrányt, kollegáik nem kérdeznek rá az ügyre az elnöki hivatalban.

A The Daily Telegraph megkeresésére Chantal Jouanno szóvivője felháborítónak nevezte a pletykát és jelezte: bármilyen rágalmazó kommentár közlője ellen eljárást indít az államtitkár.

Az Arretsurimages.net francia internetes oldal szerint pedig Benjamin Biolay ügyvédje perrel fenyegette meg azokat, akik az ügyfele és Carla Bruni-Sarkozy közti állítólagos viszonyról szóló pletykákat terjesztik.

Amikor még dúlt a szerelem...

Carla Bruni 2008 februárjában ment hozzá a nem sokkal korábban elvált államfőhöz.

A topmodellből sikeres énekesnővé lett First Lady addig a bulvársajtó kedvence volt szerelmi hódításaival. A 42 éves olasz szépség amolyan férfifaló hírében állt.

Olyan világhírességekkel volt viszonya, mint Mick Jagger és Eric Clapton, továbbá Laurent Fabius korábbi francia miniszterelnök és Vincent Perez francia színész. Aurélien nevű, nyolcéves kisfiának apja Raphael Enthoven filozófia professzor, aki Jean-Paul Enthoven könyvkiadónak a fia.

Az 55 éves Nicolas Sarkozy a maga részéről három fiú apja, közülük Pierre és Jean az első házasságából született, míg a 13 éves Louis második feleségének, Céciliának a gyermeke. Tőle nem sokkal elnöki hivatalba lépését követően vált el Sarkozy.

Carla Bruni melleit mutogatta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.