Az ördög nadát visel

Sarkozyék a Simpson család című sorozatban!

Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök és hitvese, Carla alakja is szerepel a Matt Groening alkotta és a Fox televízióban vetített híres amerikai animációs sorozatban a Simpson családban, amelynek eddig nem sugárzott részét nemrégiben tették közzé.

2009.11.22 18:39MTI

A francia elnöki párt ábrázoló részleteket több mint 110 ezren látogatták meg a hét végén a Dailymotion című portálon. Az Elysée-palota nem kívánta a történteket kommentálni. A The Devil Wears Nada (Az ördög nadát visel) című részben Carla-Bruni Sarkozy először egyedül jelenik meg egy menő estélyen.

A dekoráció az Élysée-palota dísztermét idézi. Cigarettázik és a Carl nevű szereplővel beszélget. Mit tetszett a legjobban Párizsban? – kérdezi a Sarkozy asszonyt megszemélyesítő figura. „A Louvre. Minden annyira…, hétfőn zárva van” – válaszolja Carl. „Ön annyira nagyvilági ember… Elmehetnénk ebédelni. Elkérhetem a névjegyét? … Szeretkezni akarok, de azonnal! – mondja francia first ladyt ábrázoló figura magát a férfi karjába vetve.

Röviddel később Carla és férje az elnöki irodában látható. A nő egy pohár bort iszik, a férfi pedig sajtot kóstolgat.

A Purepeople című honlap szerint a rajzfilmrészletben Carla Bruni ruhája azonos azzal, amelyet a francia first lady 2008. március 11-én Simon Peresz izraeli elnök fogadásán viselt az Élysée-palotában.

A Simpson család az amerikai család kíméletlen karikatúrája, és az Egyesült Államokban 1987 óta sugárzott, mindennapos tévésorozatok doyenje. Népszerűsége akkora, hogy a volt amerikai elnökök közül Bill Clinton, George Bush és Jimmy Carter, sőt Tony Blair volt brit kormányfő is szerepelt már benne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.