A sztár nem tudott megállni a lábán...

Részegség és villantás- Ashlee Simpson mocskosul berúgott!

Ashlee Simpson a napokban megint leégette magát...a fiatal sztárt egyre többször látni részegen, ám most még önmagán is túltett. Ashlee-t most egy night club előtt fotózták le, ahogy mini ruhájában próbál kiszállni az autóból, miközben belátni intim testrészeire is...

Ashlee Simpson részegen bóklászott és villantott is! képgaléria

2009.08.26 14:50ma.hu
Szánalmasan részeg volt...

Ashlee Simpson az utóbbi időben sajnos egyre többször kerül az alkohol miatt kínos helyzetbe, nemrég például a HOT 99.5 reggeli műsorában hívták fel, ám egyetlen épkézláb mondatot sem tudott elmondani az interjúban.

Az énekesnő jó reggelt kívánt, aztán elkezdett összevissza hablatyolni, káromkodni, dudorászni, majd pedig hosszú másodpercekig nevetett azon, hogy mennyire béna.

Miután nyilvánvalóvá vált, hogy a meglehetősen ittas sztár nem képes válaszolni egyetlen kérdésre sem, a műsorvezetők kivették adásból és rácsapták a telefont.

Sajnálatos dolgok történnek magánéletében, amiket lehet, hogy nehezen tud feldolgozni. Korábban kiderült, hogy Ashlee Simpson és férje, Pete Wentz össze is verekedtek.

Az énekesnő cáfolta ezt:

- "Csak kamusztorikat találsz ki - nézz a tükörbe! Embernek érzed még magad? A karma nem kivételez. A sztorid kitaláció" – mondta el, ám a bár dolgozózói, ahol az eset állítólagosan történt bizton állítják, hogy megtörtént a verekedés.

Az énekesnő pasija inkább a sztriptíztáncosokat választja?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.