A hugica merészen kirakta!

Képekben a szemrevaló dekoltázs: Kipakolta mellét a terhes Ashlee Simpson!

Jessica Alba kislánya a napokban született meg, és Angelina Jolie ikreire sem kell már sokat várni - Itt van azonban helyettük Ashlee Simpson, akinek idomai ugyancsak figyelemreméltóak...

Ashlee Simpson kipakolta melleit! képgaléria

2008.06.12 14:00ma.hu

Hosszú a lista - Mostanág egyik várandós sztár hölgyemény sem restellte mélyen dekoltált pólóban a világ elé tárni megnövekedett melleit.

A toplistát vezető Angelina Jolie, Christina Aguilera és Jessica Alba merész dekoltázsával tele vannak a lapok, ám a hölgyek többsége sajnos a szülés után néhány hétre eltűnik a szemünk elől...

Miss Alba a napokban hozta világra kislányát, így az ő szexi fotóiról egy kis időre le kell mondanunk - Jelenleg X-tina viszi a pálmát, aki igazi nehézbombázó lett kisfia születése után!

Az énekesnő csak úgy vonzza a tekinteteket, nehéz lenne nem megbámulni a sztár figyelemreméltó kebleit.

Nem kell egy percig sem aggódni tehát, hogy elfogynak a szexi, mellvillantó sztárok. Hiszen itt az újabb jelentkező!

Jessica Simpson húga, Ashlee cseppet sem marad el bombázó nővérétől - és ezt be is bizonyítja. A csinos sztár csupán néhány hete jelentette be, hogy gyermeket vár kedvesétől.

Azóta már az esküvő is megvolt, Ashlee pedig csatlakozott a fantasztikus dekoltázzsal büszkélkedő kismamák sorába. Merész, de kétségtelenül telitalálat ez a bordó felső...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.