Sarkozy neje "viaszarcú gyilkos"?

"Carla Bruni mindenkivel lefekszik!" - Kitálal egy megcsalt feleség

Új könyvet írt Justine Lévy, egyik volt feleség, akinek a párját Carla Bruni jelenlegi francia first lady csábította el - Az asszony nem tett lakatot a szájára, démonnak nevezi Nicholas Sarkozy nejét.

Carla Bruni idén nyáron, bikiniben! képgaléria

2009.09.22 13:20ma.hu

Carla Bruni lelkén nem egy házasság felbomlása szárad - szögezte le az éppen új novelláját megjelentető írónő, Justine Lévy a The Sunday Times-ban.

Justine Bernard-Henri lánya, és egyike azoknak az asszonyoknak, akiknek férje a gyönyörű modell - és mostmár elnökfeleség - karjaiban kötött ki. Még 2004-ben megjelent novellájának éppen ez a botrány szolgált alapjául.

Justine Lévy - Fotó: abaca

Lévy-t elhagyta a párja, akinek később Carla szült egy fiút. Az írónő démonnak nevezi Bruni-t, olyan nőnek, aki mindenkivel ágyba bújik.

Őt is Carlával csalta meg egykori férje, s leírása szerint nem ő volt az egyedüli, akinek a házassága Nicholas Sarkozy jelenlegi párja miatt ment tönkre.

Justine Lévy természetesen beszámol a saját házasságáról, s nem titkolja el, hogy elvonókúrára került, méghozzá Carla Bruninak köszönhetően.

A francia államfő feleségét "gyilkos kinézetű"-nek titulálja, akinek az arca viasz-szerű, és amikor mosolyog, az arccsontjai ijesztően hangsúlyossá válnak. Szerinte a modell és énekesnő egy "terminátor, csak nőben".

Justine Lévy azt is elárulta a The Sunday Times-ban, hogy amikor tudomást szerzett Bruni és Sarkozy frigyéről, hangos nevetésben tört ki...

Carla Bruni most nem Sarkozy-nek mondott igent!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.