Hajón tűnt el az ünnepelt színésznő

Képek az elhunyt sztárról - Újra terítéken Natalie Wood titokzatos halála

Hosszú évekkel ezelőtt távozott az élők sorából mindössze 43 évesen csinos, tehetséges színésznő - Natalie Wood halálának pontos körülményeire azóta sem derült fény. Talán most?

Képekben a néhai gyönyörű színésznő, Natalie Wood képgaléria

2010.03.10 13:30ma.hu

Megmagyarázhatatlan körülmények között hunyt el Natalie Wood - Az ünnepelt színésznő egy hajón utazott, amikor egyszerűen nyoma veszett.

Férje, Robert Wagner és egyik kollégája, Christopher Walken is vele utazott a yacht-on azon a tragikus napon.

Lana és Natalie Wood - Fotó: Coleman-Rayner

Ahogyan a hajó kapitánya, Dennis Davern sem érti, mi történhetett, úgy Natalie húga, a szintén színésznő Lana Wood sem tud belenyugodni: nem tudják, hogyan halt meg a testvére.

Lana kérelmet nyújtott be, hogy Natalie Wood aktáját újra kinyissák és induljon újabb nyomozás az ügyben.

Sokan találják furcsának a színésznő halálának körülményeit, vannak dolgok, amit a rendőrség figyelmen kívül hagyhatott. Nem szerepel benne, hogy Natalie nem tudott úszni.

A hivatalos jelentés szerint egyébként megcsúszhatott, és elmerült, amikor a mentőcsónakba akart beszállni.

Lana Wood új nyomozás iránti kérelmét illetően egyébként a hajóskapitány Davern sem hagyta szó nélkül, a színésznő mellett áll.

Titokzatos betegségéről beszélt Korda György!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.